O nama

Dobrodošli

O nama

DSCF9494Maštaonica je najslađe mesto koje možete zamisliti. Tu nastaju torte: velike, male, one prizemne i one na više spratova, torte za venčanja, torte za krštenja, rođendane.. Torte za one trenutke kada želite nekoj dragoj osobi da poklonite nešto jedinstveno ili kada Vam se javi želja da se malo zasladite.

 

Maštaonicu su osnovali Danijela i Rade Marčeta 2004. godine. “Kuća torti” je u Jagodini i opremljena je rashladnim vitrinama gde se torte i kolači najlepše osećaju. Iz Maštaonice je izašlo više od 1000 različitih torti i kolača za različite povode i proslave. Sve torte su napravljene od visoko kvlitetnih materijala i osim jedinstvenog izgleda kriju i neverovatno dobar ukus.

 

Torte se prave po želji naručioca i mogu biti onakve kakve Vi poželite. Bilo da je to omiljena igračka Vašeg deteta, Vaš automobil, ili neki sasvim originalan izgled koji ste Vi zamislili, mi ćemo sve to pretvoriti u slatko zadovaljstvo, tortu. Vaš zadatak je da nam se javite, kažete želju i uživate u slasti naše torte.