Ostale torte

Klasične torte

Klasične torte su uvek odličan izbor jer je njihov ukus dobro poznat pa ih često pravimo i bez nekog posebnog povoda. Izgled klasične torte je uglavnom standardan ali ne i manje privlačan. Dobar ukus poznatih torti kao što su “reforma” ili “plazma torta” nikada ne izlazi iz mode.

 

Mini torte

Najslađe iznenađenje za svaki bitan trenutak je mini torta koja pored slatkog ukusa ima i najslađi mini izgled. Mogu biti najrazličitijeg oblika i ukusa. Iznenadite Vaše voljene slatkim zalogajima.

 

Torte za proslave firmi

Mnoge kompanije obeležavaju svoje važne događaje i prilike. U raznim oblicima i sa zahtevanom dekoracijom ovakve torte su posebno zanimljive jer predstavljaju savršen trenutak za svečani govor. Proizvodimo ih u velikom broju ukusa, po želji klijenta torte ukrašavamo sa logotipom firme, oblikom i izgledom nekog određenog proizvoda. Sve po čemu je firma prepoznatljiva i šta želi posebno da istakne. Ovakva torta biće detalj koji se pamti.

 

Torte za Novu Godinu i Božić

Praznična euforija i radost koja se širi danima najbolji je trenutak za jedno veselo, slatko iznenađenje za Vaše najdraže. Bilo da slavite u krugu svoje porodice ili ne, ova slatka radost ostavlja poseban utisak jer su i sami praznici posebni. Detalji koji opisuju divnu zimsku idilu kao što je, sneško, Deda Mraz, jelkica, sanke, samo su jedan deo vesele dekoracije koja će Vam izmamiti osmeh. I Nova Godina kao i Božić opisuju jedan novi početak i podsećaju nas da imamo mnogo razloga da se radujemo.

 

Torte zanimljivih ideja

Ako želite da iznenadite Vašu dragu za 8. mart ili Vašeg dragog za neki njemu važan trenutak, naša Maštaonica ima interesantne ideje koje ćete poželeti i Vi da ponesete kući.

 

Podelite radost i angažujte naš tim da Vam prenese slatku čaroliju.